top of page

SJT Venlo: professionals in sneltransport en koerier met spoed

... voor elk sneltransport staat de juiste auto gereserveerd klaar ...

SJT Venlo: de specialist in efficiënt sneltransport

SJT Venlo ligt op een strategische locatie in Nederland, waardoor wij optimaal uw transportklussen uit kunnen voeren als koerier. Venlo is met haar Trade Port West de logistieke hotspot van Nederland, maar stelt ons ook in staat om sneltransport uit te voeren buiten de landgrenzen. Wij bieden spoedtransport door heel Europa, met regelmatige ritten naar Duitsland, Engeland, Scandinavië en Zuid-Europa.

 

De leveringen die gedaan wordt door de koeriers van SJT-Venlo vinden plaats binnen Limburg (korte expresszendingen), maar ook ver daarbuiten. De sneltransporten van grotere vrachten vinden zelfs internationaal plaats. Zo wordt dagelijks gereden op Engeland, Duitsland en België door de snelkoeriers van SJT-Venlo.

Vertrouwen & koerierswerk dat match’t
 

Betrouwbaarheid en zekerheid van aflevering van het pakket staat daarbij centraal. De bedrijfscultuur van SJT-Venlo is erop gericht dat de klant moet kunnen vertrouwen op een professionele executie van de logistieke afhandeling van het transport, ongeacht het tijdsstip of dag dat het koerierswerk plaatsvind. Of dit nu in de regio Venlo, Limburg / Brabant of zelf op nationaal of internationaal niveau plaatsvind.

 

Altijd het juiste transportmiddel dat snel en gereserveerd beschikbaar is is daarbij een garantie. Het wagenpark en de operationele inzet van professionele chauffeurs is gericht op het vervoeren van een grote verscheidenheid aan producten en artikelen.

 

Zo zijn express transporten mogelijk, maar wordt ook koerierswerk verricht voor high-value goods, belangrijke documenten of machine of motoronderdelen. Volumetransporten zijn daarbij geen uitzondering.

Ervaring en beschikbaarheid, in regio Venlo, maar ook daarbuiten

 

SJT-Venlo bestaat reeds 25 jaar en heeft zich altijd onderscheiden als de betrouwbare en flexibele sneltransport specialist waarbij service en ontzorging van de aanvrager centraal staat. Koerierswerk van hoog niveau, dat met recht ‘speciaal’ transport genoemd mag worden.

 

SJT-Venlo staat 24 uur per dag tot uw beschikking en biedt sneltransporten aan voor vele verschillende klanten in de regio Limburg en geheel Nederland, van en naar Europese bestemmingen, waarbij behoefte is aan kwalitatief uitstekend sneltransport of koerierswerk van kleinere expresszendingen.

 

Kom in contact met het sneltransport team van SJT-Venlo middels onderstaande gegevens, of vraag vrijblijvend een kennismaking aan.

 

Bel ons: 
+31 77 352 32 30
Anchor 35

UW ZENDING ABSOLUUT ZEKER OP TIJD IN HEEL EUROPA

Tel: +31 (0)77 352 32 30 | Mail: info@sjtvenlo.nlAdres: Het Erf 15 | NL-5975 RN Sevenum | KvK: 120 56 173

bottom of page