top of page

Bel ons: +31 (0)77 352 32 30

... Uw meest betrouwbare specialist in sneltransport voor heel Europa ...

Klanten waar SJT Venlo voor rijdt

De industrieën waarin we actief zijn:

SJT-Venlo is een specialist in nationaal en internationaal sneltransport van goederen in alle maten, vormen en afmetingen. Ook is SJT-Venlo de ideale partner voor logistieke ondernemingen die gebruik willen maken van de flexibiliteit en betrouwbaarheid van een transport specialist die zijn weg kent in de transportsector.

 

Bekijk voor welke industrieën en opdrachtgevers wij werken, en van meerwaarde zijn:

en nog vele anderen...

Transportsector
Transportbedrijven

De transportsector is zeer dynamisch en klanten verwachten een hoge service, tegen lage prijzen. Daarbij komt dat punctualiteit en betrouwbaarheid van zowel de vracht als de aanlooproute gewaardborgd moeten worden. Veel om op in te spelen dus.

 

Om de dienstverlening te optimaliseren vanuit het transport bedrijf voegen wij waarde toe aan de flexibele schaal van uw bedrijf, gezien het uitgebreide wagenpark dat SJT-Venlo heeft kunnen wij de ideale wagen voor de gewenste zending inzetten. Hierdoor kunnen zendingen vaak sneller afgehandeld worden, dit werkt kostenbesparend en serviceverhogend.

Logistieke dienstverleners
Anchor 1

Logistieke dienstverlening is hollen en stilstaan tegelijkertijd. Waar reguliere klanten voor een gestructureerde en gevulde planning zorgen, zijn de adhoc zendingen vaak interessanter, maar tevens lastiger te vervullen.

 

Het is dan interessant om te flexibiliseren, zeker met een specialist in internationaal sneltransport. Speciaal voor deze klanten vervult SJT Venlo de rol van expert  in sneltransport. Altijd op tijd, volgens uw procedure en naar de kwaliteitseisen die uw klanten van uw bedrijf gewend zijn.

Anchor 2
Elektronische componenten

Consumenten elektronica en andere elektronische componenten worden vaak op het laatste moment besteld en dienen de volgende dag geleverd worden. Vaak zelfs op een vooraf vastgesteld tijdstip. Dit is met regulair transport vaak onmogelijk, daarom rijdt  SJT-Venlo direct en veilig naar de plaats van bestemming op het moment dat u en uw klant dat verwacht.

 

Naast de levertijd is de schadegevoeligheid van de goederen een kenmerk waar wij bij SJT-Venlo de focus op leggen. Wij laden de delicate (spoed)zending zelf en rijden zonder omladen en onnodig stoppen, direct naar de klant. Onze chauffeurs zijn ervaren en getraind in de handling en het transporteren van delicate goederen.

Interieur- en standbouwers
Anchor 3

In de standbouw en interieurbouw sector zijn de commerciële belangen groot. Een handgemaakt decor- of maatwerkproduct moet onbeschadigd aankomen en dient op tijd afgeleverd te worden. Vandaar dat standbouwers en interieurbouwers hun vaak delicate en volumineuze spoedzendingen door ons laten uitvoeren.

 

Wij leggen de focus op service, naast een betrouwbaar transport en handling van de decoronderdelen en eventuele elektronica. Onze chauffeurs en voertuigen zijn voorbereid om snel en vakkundig uw maatwerk decors te vervoeren en leveren, indien nodig de goederen af op uw stand of locatie van bestemming, zodat u uw focus kunt leggen op het afleveren van uw product aan uw klant.

Healthcare en Farmaceutische industrie
Anchor 4

Hoogwaardige machines in de Healthcare sector en Farmaceutische producten worden met de grootste zorg ontwikkeld en geproduceerd, waarna het transport naar de klanten het sluitstuk vormt. Goede zorg in combinatie met een hoge handlingsnelheid zijn vaak van essentieel belang voor transporten die wij regelmatig uitvoeren voor de Healthcare- en Farmaceutische industrie.

 

Wij benaderen zendingen voor deze sector met de grootste zorg en service.

Het transport van deze delicate analytische apparatuur combineren onze gespecialiseerde chauffeurs met de additionele mogelijkheid tot plaatsing op lokatie. Vaak is deze handling gebaseerd op het white Glove Logistics concept.

High Value goods & Aerospace
Anchor 5

Hoogwaardige onderdelen, zoals turbinemotoren voor de luchtvaartindustrie, zijn uiterst delicaat en dusdanig waardevol dat het transport ervan maatwerk dient te zijn om de veiligheid en betrouwbaarheid van het (internationaal) sneltransport te garanderen. 

 

Kenmerkend bij high-value goods is dat de producten en projecten die ermee verbonden zijn vaak ontzettend grote belangen en hoge investeringen vertegenwoordigen. Van belang is dan ook een betrouwbare, directe en gespecialiseerde levering van de goederen op locatie. Voor SJT-Venlo staat daarom betrouwbaarheid en flexibiliteit van de leveringen voorop.

Machinefabrikanten en metaalbewerkingsbedrijven
Anchor 6

Wanneer uw bedrijfsfocus op productie ligt is het transport van de eindproducten vaak het sluitstuk van het bedrijfsproces. Hoe het transport vervolgens plaatsvindt is van belang voor de levertijd en conditie van de volumineuze goederen. Voor fabrikanten van machines, of metaalbewerkers is het uitbesteden van de transport activiteiten dan ook zeer interessant.

 

De logistieke afhandeling van uw product kan door SJT-Venlo volledig uit handen genomen worden waardoor u zich als klant kunt richten op uw productiespecialiteit. Door uitbesteding biedt u vaak  een betere service aan uw klanten, tegen lagere kosten dan wanneer u het zelf zou doen.

Automotive industrie
Anchor 7

Als toeleverancier aan de automotive industry staan productie en levering vrijwel altijd onder druk. Vanwege het door producenten gehanteerde Just-In-Time principe dient u als toeleverancier hun producten precies op tijd aanleveren aan uw klant. Een naadloos en betrouwbaar transport van uw producten is daarbij van essentieel belang.

 

SJT-Venlo helpt klanten, die actief zijn in de automotive industrie, met het dusdanig afstemmen van hun productie en levering dat er nauwelijks tot geen voorraden in een bedrijf nodig zijn. Dit bespaart kosten, investeringen en beperkt bedrijfsrisico's.

Anchor 8
Groothandel

Als groothandelsbedrijf leeft u van snelle service, lage voorraden en een hoge leverbereidheid van uw leveranciers. Uw klanten verwachten steeds vaker dat een product op voorraad ligt (bij u of uw toeleverancier) en dat het product de volgende dag geleverd kan worden, zelfs internationaal.

 

Het leveren van producten, binnen de gewenste tijdsduur wordt steeds belangrijker, waardoor het transport van producten een belangrijkere rol krijgt in uw bedrijfsvoering. SJT-Venlo ontzorgt u op dit gebied, met een flexibile en schaalbare transport- en vervoersoplossing.

Anchor 9
MKB bedrijven

Veel MKB-bedrijven hebben zendingen waarvoor hun regulaire vervoerder niet de ideale oplossing kan bieden. Het sleutelwoord is meestal: Spoed!! Snel en betrouwbaar afleveren bij de juiste persoon op locatie is hierbij van cruciaal belang.

 

SJT-Venlo biedt u daarom een flexibele oplossing voor dergelijke vraagstukken en zendingen. Wij garanderen dat altijd de juiste auto beschikbaar is wanneer u dat wilt. Met gekwalificeerde en ervaren chauffeurs kan bijna geheel Europa binnen 24 uur middels spoedtransporten bereikt worden, op tijd, zonder meerkosten. 

Belangrijke documenten/aktes
Anchor 10

Het komt geregeld voor dat aktes, dossiers en belangrijke documenten met hoge urgentie afgeleverd dienen te worden. Geregeld worden wij ingeschakeld door notarissen, advocatenbureaus en diverse instellingen die snel bepaalde documentatie op de plaats van bestemming willen hebben.

 

Deze documenten zijn vaak waardevol voor de verzendende of ontvangende partij, daarom biedt SJT-Venlo integere chauffeurs die direct naar de plaats van bestemming rijden, zonder te stoppen. Wij zeggen dan ook met recht dat deze documenten bij SJT-Venlo in vertrouwde handen zijn en ze snel en veilig afgeleverd worden bij de aangewezen persoon.

Anchor 11
Overige klanten

Andere klanten waarvoor SJT-Venlo veelvudig rijdt zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in klimaatbeheersing. Als koerier en sneltransporteur rijden wij spoedritten met bestelauto’s en bestelbussen door heel Europa. Vaak levert de klant daar een project en zijn hun monteurs ter plaatse aanwezig om te installeren. Als er direct onderdelen nodig zijn, verzorgen wij het spoedtransport.

 

Klanten uit vele branches hebben voor ons gekozen om onze persoonlijke service, professionele chauffeurs en gedetailleerde aandacht voor veiligheid en regelgeving.  Doordat wij uw transportzorgen uit handen nemen kunt u zich focussen op uw core business.

 

Omdat SJT-Venlo op een strategisch logistieke locatie is gevestigd ontvangen wij opdrachten van MKB-bedrijven uit het hele land omdat onze aanlooproute of locatie gunstiger is.

 

Tevens garandeert SJT Venlo een Nederlandse, gekwalificeerde en ervaren chauffeur. Bovendien staat SJT altijd, op ieder moment met de juiste auto voor uw koeriers- of sneltransport opdracht klaar, zodat u weet dat uw transport altijd en overal op tijd geleverd wordt.

Wij garanderen:

Snel inzetbaar (binnen 1 uur). 24/7 beschikbaar

Altijd de juiste auto beschikbaar

Nederlanders chauffeurs

Persoonlijk afgeleverd

Kwaliteit, service en ontzorging centraal

Alle verzekeringen en vergunningen aanwezig

Onze specialiteiten:

Dedicated

Shipments

Spoed transporten

Ad-hoc zendingen

Commercieel belangrijk

Wanneer moeten we onderweg?

SJT-Venlo staat voor u klaar als logistiek dienstverlener. Secuur en flexibel uitbesteden, dat garanderen wij!

Zoals u heeft kunnen lezen is SJT ook interessant voor het rijden van routes binnen uw flexibele schaal. Contacteer ons voor meer info.
Onze meeste klanten bevinden zich in Nederland, Duitsland en België, maar we hebben ook klanten in Engeland en de rest van Europa.

UW ZENDING ABSOLUUT ZEKER OP TIJD IN HEEL EUROPA

Tel: +31 (0)77 352 32 30 | Mail: info@sjtvenlo.nlAdres: Het Erf 15 | NL-5975 RN Sevenum | KvK: 120 56 173

bottom of page