top of page

Bel ons: +31 (0)77 352 32 30

... Uw meest Veelzijdige specialist in sneltransport voor heel Europa ...

De diensten van SJT Venlo

SJT-Venlo is een specialist in nationaal en internationaal sneltransport van goederen in alle maten, vormen en afmetingen. Ook is SJT-Venlo de ideale partner voor logistieke ondernemingen die gebruik willen maken van de flexibiliteit en betrouwbaarheid van een transport specialist die zijn weg kent in de transportsector.

 

Bekijk welke diensten wij aanbieden:

De diensten die wij aanbieden:

TAPA: TSR
TAPA: TSR zendingen

Ladingdiefstal en beschadiging zijn de grootste risico’s voor zendingen van hoogwaardige en risicovolle producten tijdens transport. Deze strenge regels zijn een soort borg voor klanten waarmee men laat zien dat onze organisatie aan deze eisen voldoet.

Spoedtransport
Spoedtransport

Zoekt u een expert op het gebied van spoedtransport binnen geheel Europa? SJT Venlo is levert uw opdracht af, binnen 24 uur in vrijwel geheel Europa. Ons wagenpark is geschikt om volumineuze zendingen en afwijkende maten probleemloos af te kunnen handelen.

Dedicated shipments
Dedicated shipments

Heeft u kwetsbare- of hoogwaardige goederen te vervoeren? Dedicated shipment is een specialisme op zich, maar SJT Venlo voegt daar de dynamiek van een uiterst professionele koeriersdienst aan toe. 

White glove logistics
White glove logistics

Bij white glove logistics worden vaak de goederen uitgepakt en geïnstalleerd, verpakkingsmaterialen worden mee retour genomen. Hierbij kan het ook om stellages gaan die door de klant opnieuw worden gebruikt. Volumineuze zendingen en afwijkende maten zijn voor ons geen probleem.

Time critical deliveries
Time critical deliveries

Het komt regelmatig voor dat zendingen buiten bloktijden van uw regulaire vervoerders vallen. SJT Venlo biedt voor dit soort transport time critical delivery aan: dit is transport waar tijd een belangrijke rol speelt of er specifieke eisen zijn over laad- en lostijden, bijvoorbeeld in de high-tech branche.

Ad hoc zendingen
Ad hoc zendingen

Supersnel schakelen met een koerier voor een onverwachte zending, groot of klein? Als u op zoek bent naar een partner voor ad hoc transport waarbij kwaliteit en snelle service voorop staat, dan hebben wij de perfecte transportoplossing.

ADR - Gevaarlijke stoffen
ADR - Gevaarijke stoffen

Het vervoer van gevaarlijke stoffen moet voldoen aan de regels van het ADR. Indien u goederen heeft die via deze regels vervoerd dienen te worden, neem dan contact op met ons. Onze getrainde medewerkers hebben de knowhow en inzicht en kunnen u helpen bij het vervoer van uw gevaarlijke stoffen.

Commercieel belangrijke zendingen
Comerciel belangrijke zendingen

Er zijn zendingen waarvan de belangen voor u extra groot zijn. Denk hierbij aan leveringen aan nieuwe en/of belangrijke klanten waarbij niets mis mag gaan. Ook voor transporten naar o.a. beurzen is de afleverbetrouwbaarheid vaak van essentieel belang. SJT Venlo is uw betrouwbare koerier en wij zorgen ervoor dat iedere zending op tijd en accuraat wordt uitgevoerd.

Anchor 8
Overige diensten op maat

Andere klanten waarvoor SJT-Venlo veelvudig rijdt zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in klimaatbeheersing. Als koerier en sneltransporteur rijden wij spoedritten met bestelauto’s en bestelbussen door heel Europa. Vaak levert de klant daar een project en zijn hun monteurs ter plaatse aanwezig om te installeren. Als er direct onderdelen nodig zijn, verzorgen wij het spoedtransport.

 

Klanten uit vele branches hebben voor ons gekozen om onze persoonlijke service, professionele chauffeurs en gedetailleerde aandacht voor veiligheid en regelgeving.  Doordat wij uw transportzorgen uit handen nemen kunt u zich focussen op uw core business.

 

Omdat SJT-Venlo op een strategisch logistieke locatie is gevestigd ontvangen wij opdrachten van MKB-bedrijven uit het hele land omdat onze aanlooproute of locatie gunstiger is.

 

Tevens garandeert SJT Venlo een Nederlandse, gekwalificeerde en ervaren chauffeur. Bovendien staat SJT altijd, op ieder moment met de juiste auto voor uw koeriers- of sneltransport opdracht klaar, zodat u weet dat uw transport altijd en overal op tijd geleverd wordt.

Wij garanderen:

Snel inzetbaar (binnen 1 uur). 24/7 beschikbaar

Altijd de juiste auto beschikbaar

Nederlanders chauffeurs

Persoonlijk afgeleverd

Kwaliteit, service en ontzorging centraal

Alle verzekeringen en vergunningen aanwezig

TAPA: TSR gecertificeerd

Onze specialiteiten:

Dedicated

Shipments

Spoed transporten

Ad-hoc zendingen

Commercieel belangrijk

Wanneer moeten we onderweg?

SJT-Venlo staat voor u klaar als logistiek dienstverlener. Secuur en flexibel uitbesteden, dat garanderen wij!

Zoals u heeft kunnen lezen is SJT ook interessant voor het rijden van routes binnen uw flexibele schaal. Contacteer ons voor meer info.
Onze meeste klanten bevinden zich in Nederland, Duitsland en België, maar we hebben ook klanten in Engeland en de rest van Europa.

UW ZENDING ABSOLUUT ZEKER OP TIJD IN HEEL EUROPA

Tel: +31 (0)77 352 32 30 | Mail: info@sjtvenlo.nlAdres: Het Erf 15 | NL-5975 RN Sevenum | KvK: 120 56 173

bottom of page