top of page
Koerier Venlo: SJT-Venlo

Contact: +31 77 352 32 30 of info@sjtvenlo.nl

SJT Venlo is TAPA-TSR gecertificeerd.

Wat is TAPA-TSR ? Dit zijn strenge veiligheidseisen waaraan een transporteur dient te voldoen (TSR - Trucking Security Requirements).

Ladingdiefstal en beschadiging zijn de grootste risico’s voor zendingen van hoogwaardige en risicovolle producten tijdens transport. Deze strenge regels zijn een soort borg voor je klanten waarmee je laat zien dat onze organisatie aan deze vele eisen voldoet. Hierbij kan je o.a. denken aan extra veiligheidsmaatregelen aan de wagens waarmee je rijdt en extra trainingen voor je personeel.

Daarnaast werk je via vaste procedures en zijn deze procedures volgens strikte normen vastgelegd.


Voor TAPA-zendingen werken wij samen met EuroPAC uit Oss. Zij screenen onze TAPA-zendingen en nemen direct actie in het land ter plaatse mochten er zich incidenten voordoen.

Ook voor bedrijven zonder TAPA zendingen kunnen wij interessant zijn.

Waarom : Je weet dat als je met een TAPA gecertificeerde transporteur in zee gaat dat je samenwerkt met een bedrijf waar alle zendingen volgens strikte procedures worden afgehandeld. Er werkt gekwalificeerd personeel, wagens zijn extra beveiligd en er zijn andere maatregelen genomen om het verlies van ladingen zo veel mogelijk te voorkomen.

Hebben jullie Dedicated shipments die extra aandacht nodig hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden die SJT Venlo kan bieden voor het afhandelen van jullie zendingen.

80 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page