top of page
Koerier Venlo: SJT-Venlo

Contact: +31 77 352 32 30 of info@sjtvenlo.nl

Eerste TAPA-zendingen een feit / samenwerking met Boostlogix

SJT Venlo is een koeriersbedrijf dat zich op diverse manieren onderscheidt t.o.v. de gemiddelde koerier. Dit doen wij middels onze hoge afleverperformance i.c.m. een goede afwikkeling van onze zendingen door geheel Europa. Buiten spoedzendingen zijn wij gespecialiseerd in Dedicated shipments,

Time Critical Delivery's en White Glove Logistics. Deze zendingen vereisen extra aandacht, daarom hebben wij besloten om onze speciale kwaliteiten om te zetten in een strenge certificering. SJT Venlo vervoerd veel hoogwaardige en kwetsbare goederen, vandaar hebben wij gekozen voor het TAPA-TSR certificaat.

Boostlogix Tilburg BV.

Voor een TAPA-certificering dient men aan vele strenge eisen te voldoen. Bij het behalen van zo’n ingewikkelde certificering komt veel kijken. Boostlogix is een adviesbureau dat bedrijven ondersteunt bij het adviseren en uitvoeren van logistieke projecten.

Eric Oomen, directeur van Boostlogix overhandigt SJT Venlo het TAPA TSR certificaat

Samen met de kennis van Boostlogix

hebben wij het TAPA-project geïmplementeerd. Mede door hun kunde en medewerking heeft het ons stukken makkelijker gemaakt om de juiste keuzes te maken en om TAPA-TSR in praktijk te brengen. Wij danken Boostlogix dan ook voor deze prettige en waardevolle samenwerking.

Eerste TAPA-zendingen een feit Tevens zijn wij er trots op dat wij onze eerste TAPA-ritten reeds hebben afgehandeld. Voor een vaste klant handelen wij nu ook voor een speciaal account internationaal

TAPA-TSR zendingen af.

Hiervoor kunnen wij zowel onze busjes of vrachtwagens inzetten, afhankelijk van de grootte van de zending van dat moment. Ook deze flexibiliteit kan SJT Venlo jullie bieden.  Zijn jullie geïnteresseerd in ons, neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.


Foto : Eric Oomen, directeur Boostlogix Tilburg overhandigt SJT Venlo het TAPA-TSR certificaat.

149 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page