top of page
Koerier Venlo: SJT-Venlo

Contact: +31 77 352 32 30 of info@sjtvenlo.nl

  • Sander Gortjes

Beschadigde of gestolen goederen: de grootste zorgen tijdens high value goods transport.


Risicobeperking tijdens high value goods transport

High value goods producenten werken volgens strenge veiligheidseisen om hun producten volgens de hoogste standaarden aan hun klanten af te leveren. Producenten zijn dan gebaat bij stiptheid en zekerheid, zeker tijdens transport naar hun vervolgproducent of eindklant toe. Beschadigingen of ladingdiefstal zijn onacceptabel in deze sector. Daarom is het zaak dat uw transporteur of koerier diezelfde hoge veiligheidseisen stelt bij het transporteren van uw goederen.


TAPA-TSR veiligheidseisen

Om te kunnen voldoen aan de hoge veiligheidseisen in de high-value goods sector of andere specialistische dedicated shipments zijn Trucking Security Requirements (TSR) vastgesteld door TAPA. Deze veiligheidseisen schrijven voor dat koerierswerk en transport van goederen volgens strikte procedures wordt afgehandeld. Het doel hiervan is om de veiligheid van zendingen te kunnen waarborgen en het verlies van goederen te minimaliseren. Een door TAPA gecertificeerde transporteur of koerier biedt daardoor de zekerheid die u vereist, daar waar het écht nodig is.


Werken met SJT Venlo als betrouwbare partner

SJT Venlo is een TAPA TSR gecertificeerde transport- en koeriersdienst, met jarenlange ervaring in transport op maat. De TAPA TSR certificering is van toegevoegde waarde voor uw zendingen, bijvoorbeeld door de extra veiligheidsmaatregelen aan de (vracht)auto’s waarmee transportdiensten en koerierswerk wordt uitgevoerd. Ook is het personeel van SJT Venlo extra getraind om high-value goods en dedicated shipments correct af te handelen. Bovendien wordt het hele transport proces uitgevoerd volgens vaste procedures en strikte veiligheidsnormen. Uw goederen worden hierdoor veilig verstuurd, met hoe mate van flexibiliteit en de stiptheid die u van SJT Venlo als transport- en koeriersdienst mag verwachten.


Voor TAPA-zendingen werkt SJT Venlo samen met hun partner EUROPAC Alarmcentrale. Als veiligheidsadviseur screent EUROPAC alle TAPA-zendingen van SJT Venlo, waarbij zij direct actie kunnen ondernemen wanneer er incidenten plaatsvinden. Samen zorgen zij ervoor dat zendingen op een betrouwbare en veilige manier worden verzonden.

Heeft u goederen die extra aandacht vereisen? Neem dan contact op met SJT Venlo. Zij informeren u graag over de mogelijkheden die ze kunnen bieden in het veilig afhandelen van uw zendingen. Ook voor high-value goods en


is SJT Venlo 24 uur per dag bereikbaar en kunnen zij binnen een uur op weg zijn om uw goederen te verzenden.


Wat kan u van SJT Venlo verwachten bij koerierswerk of transport van high value goods of dedicated shipments:


  • Maximalisering van veiligheid tijdens goederentransport

  • Werkt volgens TAPA’s TSR veiligheidseisen

  • Getraind en ervaren personeel

  • Externe veiligheidsadviseurs

  • 24 uur per dag bereikbaar, binnen een uur op weg


134 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page